Andreas 26år!

Hejsan alla mina små troll.

Alltså jag måste bara påpeka om TVns otroliga fömåga att förtrolla. Jag har suttit i 45min och försökt skriva detta blogg inlägget men vart helt uppslukad av TV. Det är en film på 5:an som går nu. En shoppaholics bekännelser eller något sådant o jag kan bara inte sluta titta.

Jösses!

Men nu till helgen som vart!
Min underbara älskling fyllde år i Torsdags och blev hela 26år gammal. Detta firade vi med ett stort släktkalas nu i lördags.

Tänk min lilla fis är alldeles stor, från detta:



till detta:



Är han inte bara det sötaste ni sett!
Vi hade iaf ett stort släktkalas hemma hos oss i Partille.
Andreas släkt: Mamma, pappa, syster, faster, mormor, morbror med fru.
Min släkt: Thompa, pappa, Johan, Joakim, Jesper (mina bröder) och en tjejkompis till Johan, Emma.

Så sammanlagt var vi 16st i våran 4:a. Gick hur bra som helst.
Vi åt mormors special tårta, munkar, dammsugare, kaffe, te och läsk. Sedan fick Andreas en Alladin ask och en påse Marianne som bjöds på.
De kom vid 3 och gick runt 5. Vi hade alla jättetrevligt och åt massor. Jag åt självklart lite extra ^^

Efter alla hade gått stannade Thompa kvar för lite mera tjöt o fika. Jag annordnade så vi fick oväntat besök. En tjejkompis Veronica kom förbi. Kan inte avslöja så mycket mera där men man kan väl kanske hoppas på en flört mellan henne och Thompa :)

De stannade till runt 12 och sedan var det bara massa disk och sängen som gällde för mig.
Andreas satt uppe en stund till och lekte med sin nya leksak. En datorskärm - Dell ultrasharp u12412m, den är på 24" och skall vara superbra till photoredigering tydligen.

Nu skall jag försöka se färdigt filmen på Tv som gjort att det tagit mig runt en och en halv timme att skriva detta inlägg :D

Kram på er

Jenny

V 29


Kroppen:

Under den sista trimestern blir din kropp snabbt tyngre, ämnesomsättningen ökar och det är vanligt att man svettas mer än vanligt på grund av det. Under den tredje trimestern är det bra att man går upp mer än 1 kg, men mindre än 3 kg/månad.
Nu kan även personer i din omgivning ta del av barnets rörelser genom att känna på magen. Magen kan ibland bukta ut märkbart på ena sidan beroende på hur barnet ligger. Placeringen av livmoderns övre del är ungefär mitt emellan naveln och bröstbenet.
Nu besöker du din barnmorska varannan eller var tredje vecka, beroende på hur du mår och vilket stöd du behöver. Varje besök tar cirka 30 minuter och varje gång mäter man ditt blodtryck och din mage samt lyssnar på fosterljuden.

Barnet:

Alla sinnen är nu utvecklade. Barnets pupiller är så pass utvecklade att de ser skillnad på ljus och mörker. Barnet kan känna smärta och reagera på skarpa ljud utanför livmodern. Förmågan att minnas har utvecklats, barnet lär sig att känna igen mammans röst och andra personer som mamman umgås mycket med. Testiklarna finns just nu i ljumsken på pojkar.

Älsklingens dag

Hejsan

Idag vaknade jag 12 prick och kände mig pigg och allert. Trodde nästan jag skulle få ett återfall av speedet jag hade. Men jag var bara glad och nöjd.

Jag gick upp o åt sedan börjades allt små pyssel med att få de sista strunt sakerna på plats från flytten mellan sovrummet och kontoret. Det hamrades och flög spikar överallt ^^

Men en helt underbar bild jag måste bjuda på som vi också gjorde igår var detta:



Vi skruvade ihop våran spjälsäng. I den väntar nallen som jag sytt alldeles själv för hand. Han väntar tålmodigt på sin lilla sovkamrat som skall ligga där :D

Annars idag har vi vart iväg och köpt min älsklings födelsedagspresent. Han fyller ju år imorgon, hela 26år blir han ^^ Tyvärr fick han ju vara med och se vad han får men det gör inget, han hade nog redan listat ut det ändå.
Sedan var det bara hem och laga middag (paketen får man bara öppna på sin dag), det blev lax med pressad potatis och citronsås = MUMMA!
Efter det kände jag mig lite stel så jag hoppa i plurret och fastnade där i över en timme, läsandes en bok skall tilläggas!

Nu ligger jag här i sängen med fullt hus i magen kan man säga. Jag tror våran Alien leker karatekid ibland ^^
Imon är det bara älsklingen som gäller så vi får se vad vi gör. Kalaset är inte försen på lördag med tanke på att folk jobbar och så!
Ha det nu så mysigt

Jenny

Speedad ekorre!

Hejsan

Ja, vad har nu jag haft för mig eftersom jag har denna roliga rubrik. Jo, natten mellan söndag till måndag sov jag ingenting. Jag vet inte varför. Visst våran lilla Alien sparkade o höll på men inte så att jag inte kunde sovit något. Jag kunde bara inte sova. När väl Andreas gått till jobbet och klockan var efter 10, då sov jag äntligen till halv 12 sedan var det totalt stopp igen. Jag tror att John blund hoppade över mig eller något.

Detta ledde iaf till att jag var så trött att övertröttheten var övertrött! Jag var helt galet speedad. Jag tjötade i ett och inget gick snabbt nog. Jag planerade och målade. Skulle bygga om och måla om. Ja jag var helt skvatt galen.
Så när stackars Andreas väl kom hem satte vi igång med att byta rum med alla möbler och ja allt. Stackarn var helt slut efteråt jag hade fotfarande massa energi kvar så det blev en lång dusch för mig.
Men jag kan ju säga att jag total däcka sedan när det väl var dags för sängen. Jag somnade strax efter 10. Aldrig gjort, kanske när jag gick i skolan men aldrig annars. Helt fantastiskt.

Idag sov jag hela vägen fram till 12, förutom toalettbesöken då. Det var riktigt gott kan jag säga.
Sedan var det meningen att jag skulle åka med mamma och titta på soffa/köpa present till min prins som fyller 26 nu på torsdag.
Allt som blev var att mamma hade beslutsångest och jag kom hem tomhänt. Affären som jag trodde skulle ha prylen hade den självklart inte så det blir att åka iväg imon igen och hoppas på det bästa.

Nu är det dags för sängen igen. Skall bli riktigt gött!
Ha det!

Jenny

Ett lite längre inlägg

Hejsan

Nu har jag äntligen fått tummen ur och laddat upp lite bilder på mig o magen som definitiv har vuxit!

Månad 5


Här är magen så liten så det knappt syns. Men den är pågång. Jag tror det var här jag började känna något i huvudtaget som inte kunde förknippas med magknorr eller hungerkänslor ^^

Månad 6

Här syns det lite bättre att magen är pågång. Är även helt säker på att här känns det sparkar till höger och vänster. Börjar även bli jobbigt att nå ner till fötterna. "Fettet" eller magen vid naveln och neråt börjar stelna i en utåtstående form så det gör lite ont och är stelt som sagt att nå ner till fötterna ^^

Månad 7

Ja här är det ingen tvekan om saken. Jag är gravid och när det väl sparkas så flyttar sig hela magen, (erkänn jag är sexig i mammatrosor ^^).
Men nu börjar även magen bli så stor så den trycker på mina andra organ, så vid för mycket ätande kan det göra riktigt ont i diafragman. Nu skall vi inte tala om att nå ner till fötterna, det går bara inte. Måste sitta ner och nästan få hjälp på med strumporna ^^
Vill nästan inte veta hur det kommer bli när jag skall växa mer. Just nu har jag gått upp 8kg sedan allt började och det är helt enligt kurvan.

Tänk när man är inne i April sedan, vad spännande allt kommer bli!
Kramen

Jenny

V 28 = Månad 7 ^^

Kroppen:
Livmodern är nu så stor att den påverkar hur du kan röra dig. Du kan fortfarande vara aktiv, men kroppen säger ifrån om du tar i för mycket. Då kan du få sammandragningar vilket innebär att livmodern drar ihop sig och blir hård. Det kan komma när du går fort eller är kissnödig. En sammandragning håller i sig i 10–30 sekunder, för att den ska släppa behöver du stanna upp. Om sammandragningarna börjar göra ont kan det vara ett tecken på att livmodertappen håller på att mjuka upp sig. Det bör kontrolleras hos läkare eller barnmorska.
Framöver blir besöken hos barnmorskan allt tätare. Man ser över att Symfus-fundusmåttet går uppåt i den takt som det ska och att kroppens värden är goda. Man kontrollerar järnhalten i blodet, sockerhalten, blodtryck och fosterljud.
Nu kan du få humörsvängningar igen, när kroppen börjar kännas tyngre och magen mer otymplig.

Barnet:

Barnet väger nu cirka 1000 gram och längden är omkring 35 centimeter och fötterna mäter fem centimeter. Hårstråna på huvudet är ganska långa. Mjölktänderna under tandköttet är färdiga. Barnet ökar nu i vikt cirka 27 gram per dag och har börjat drömma. Vad tror du att ditt barn drömmer om?


Uno

Hejsan

Idag har det inte hänt så mycket. Andreas kom hem och åt tillsammans med mig vid halv 1. Han har jobbat halvdagar nu denna veckan sedan hans farmor gick bort. Dödsanonserna var ute idag i GP och begravingen är den 2:e februari.

Först vid 7 begav vi oss till landvetter för att möta upp med stoffe och hans tjej emilie. Vi skulle hyra film och se på den hemma hos dem. Det blev Due date. Riktigt rolig och definitivt sevärd.
Efter detta spelade vi Uno. Min man är verkligen helt Uno galen ^^. Han och en annan kille som var där satt o battla om dessa jävla kort o vem som skulle vinna över den andra. Dock var den andre killen lite värre. Han total flippa när han förlora men det var mest kul att se.

Efter detta sa våran lila Alien nej i magen och jag fick jätteont. Sprang runt o fes och behövde komma hem. Så vid halv 12 kom vi innanför dörren och skall snart gå o lägga oss. Måste bara se färdigt på Fringe :)

Imon kanske vi skulle hjälpa till att städa ur farmor Ingers lägenhet. Men vi får se hur familjen Nilsson bestämmer sig för att göra.
Ha det gott!

Jenny

The cock is back!

Hejsan

Ja nu undrar ni säkert vad jag menar med detta men det är ett litet internskämt som min kille och min kusin hade om våran bil - Skoda Roomster, vilket blev rooster vilket är en tupp och vad heter tupp mera på engelska, jo cock!

Idag fick vi äntligen tillbaka vår pärla efter att ha lämnat in den för reperation. Puckot som skulle ha ringt hade skrivit ner fel mobilnr så bilen var egentligen färdig igår, men vad gör det. Vi hämtade upp den idag.
Så skinande ren och hel. Så nu är man helt nojjig att den skall bli repig igen av någon annan. Men det går väl över.

Annars så var vi och åt middag ute med Thompa. Åt på La Venecia på danska vägen. Ett ställe jag definitivt kan rekommendera. De är jättegoa där och bjuder på sig själva, maten är inte helt fel den heller ;)

Andreas mår bättre idag iaf o det känns väldigt skönt. Han har lite hosta kvar bara men det är ju inget. Själv så har jag hållt mig frisk från allt o alla ^^
I morgon är det fredag och då får vi hoppas att det blir en bra helg med massa att göra!
Hoppas ni får en bra helg också med mysiga planer.

Jenny

Lite allt möjligt

Hej

Ja, det var ett tag sedan jag bloggade. Har hänt en del så har inte haft varken ork eller lust till att skriva

I lördags hände det otänkbara. Andreas väckte mig för att rusa iväg och åka till östra sjukhuset. Hans farmor hade blivit radikalt sämre. Vi var där från halv 12 till 1. Hon sov. De gav henne max 3 dagar till. Hon hade drabbats av plötslig kärlkatastrof. Kranskärlen i tarmarna var fulla med proppar så hela magen hade lagt av och höll på att svälla upp.

Vi åkte hem för det fanns inget vi kunde göra. Klockan 2 ringer Andreas pappa och säger att Inger har gått bort. Det gick fort. Jag fattade ingenting. Vi var ju nyss där..
Vi åkte tillbaka för att säga adjö och stötta hennes anhöriga/familj.

Efter detta gick veckan väldigt sakta. Andreas fick ta ut halvdagar efter det som hänt, men han blev sjuk och var hemma både i tisdags och idag. Han fick en helt vanlig förkylning men med feber så han har vart helt utslagen.
Jag har mest bara tagit hand om honom och försökt få min älskling att må bra. Trots allt som hänt.

Jag själv mår bra och var på MVC idag. Alla prover jag tog var bra och våran lilla Alien hade det hur bra som helst i magen. Jag hade växt hela 5cm över/på magen så min kurva såg jättebra ut.

Imorgon skall Andreas tillbaka till jobbet för han känner sig bättre. Jag får väl se vad jag hittar på.
Just nu skall titta färdigt på min film som går på 8:an - Dragonfly!

Kramen
Jenny

V 27

Kroppen:
Livmodern har vuxit och dess översta del finns nu en bit ovanför naveln. För många fortsätter brösten att vara spända och lite ömma under hela graviditeten och det kan rinna lite vätska från dem. Extra fett lagras i brösten och dess körtlar växer.
Många kvinnor blir andfådda, då de fått en ökad blodmängd i kroppen.
Man kan sova lite oroligt på nätterna när man har kommit en bit in på graviditeten, ofta störs man av att man måste gå upp och kissa. Många upplever också att de drömmer mer nu, ofta om förlossningen eller om barnet. Det är troligen kroppens sätt att förbereda sig mentalt, man kanske inte drömmer mer, men eftersom man vaknar oftare så kan det vara så att man kommer ihåg drömmarna bättre.

Barnet:
Musklerna på armar och ben blir starkare och ibland kan barnet få in en riktig fullträff mot revbenen eller mot urinblåsan, vilket kan göra ont.
Nu har barnet stora chanser att klara sig om det föds för tidigt, men varje vecka, och även dagar, gör stor skillnad. Barnet väger mellan 900 gram och ett kilo. Om det skulle födas kan det andas luft och tarmarna klarar av att ta emot modersmjölk.

Förlossningsförberedelse:
För att ha gott om tid att mentalt och fysiskt förbereda sig inför förlossningen är det bra att boka en kurs nu. Det finns mycket att välja på, till exempel yoga, vattenträning eller profylax. Innan ni väljer kurs så prata med din partner om vad ni behöver och vill ha. Profylax fokuserar till exempel mycket på partnerns roll medan yoga kan vara bra fysisk träning.

Gravidförsäkring?

Hejsan alla ni som läser och alla mammor/blivande mammor.

Jag skulle vilja fråga er en sak. Det här med Gravidförsäkring.

*Skall man ha en?
*Vilken skall man ta?
*Går det över till barnförsäkring när barnet är fött?
*Hade/Har ni en gravidförsäkring?

Jag vet inte om jag skall ha en eller inte. Har vart inne och läst på lite om det men får inga konkreta svar tycker jag om vad försäkringen skyddar och om man verkligen måste ha den. Förstår att det är väl självklart upp till var och en men blir man utnämnd till sämsta mamman ever om man inte har en eller vadå?

Tack för all hjälp!!
Kram på er!

Jenny

Långsamma veckan

Hejsan

Ja jösses denna veckan har gått långsamt. Men det är ju inte så konstigt när man bara ligger hemma och inte mår bra. Stackars min lilla mage och Alien. Kan man ha något fenomen eller sjukdom som gör att bäbisen växer som den skall och mår bra men att magen inte blir så stor som den skall bli? Alltså att bäbisen inte får plats tillslut. Känns nästan så nu iaf. Som tur är skall jag till MVC på onsdag nästa vecka så jag kan fråga dem då.

Idag som alla andra dagar denna veckan har det inte hänt så mycket. Fick dock släpt en bomb lika stor som explosionen i Tjernobyl på toa och det kändes skönt, men är rädd att det inte hjälpte så mycket. Visst kändes det bättre men smärtan kom snabbt tillbaka efteråt. Får se vad de säger på onsdag.
Men annars har jag inte gjort något mera än TV tittande. Tänkte åka och hälsa på hos familjen för mina småbröder spelar badminton så tänkte åka och kolla, men magen sa sitt tyvärr.

Har druckit den geggan jag skall dricka nu också som jag skall men känns inte riktigt som det hjälper. Förväntade mig fyrverkerier ur arslet men inte ens en kinapuff har kommit. Så kanske får någon starkare på onsdag. Jag hoppas på det iaf!

Nu skall jag titta färdigt på mitt knasiga programm. Ha det gott!

Jenny

Smärta

Hejsan

Jag hoppas inte ni tycker det är jobbigt att varje dag ha något nytt att läsa om mig. Har märkt att de flesta andra som bloggar inte skriver lika ofta som jag. Men jag tycker det är kul o skriva samt att det blir som en dagbok för mig. Är det något jag behöver så är det ett andra minne så jag kommer bara fortsätta att skriva ^^

Men som sagt, smärta. Smärta smärta smärta!
Hela dagen idag har jag bara haft ont. Riktigt ont. Om jag inte ligger still i ett nästan vertikaltläge så gör det ont. Böja sig fram, gå, ja allt. Har en riktig vilding i magen plus att jag inte riktigt kunnat gå på toa och göra nr 2 på två dagar. Tror det beror på järntabletterna jag tar och allt fiber jag äter.

Min underbara älskling blev ner skickad till apoteket för att köpa laxermedel för gravida. Jag har druckit det som jag skall och inget händer. Men det står dock att man skall dricka det två ggr om dagen, morgon och kväll, jag hann bara med nu på kvällen. Så jag får väl springa runt o små fisa lite och hoppas på det bästa imon :D

Men min gud va lill*n har börjat motionera där inne. Sa det till min karl förut att hade bäbisen fötts nu hade den blivit en grym trummis :)
Apropå ingenting. Idag har jag badat min katt Glenn. Det gick faktiskt förvånandsvärt lätt. Han sa inte ett ljud. Glenn är för övrigt vår 4 katt som är en renrasig Turkisk Van - den ända kattrasen som sägs gilla vatten och är duktiga simmare. Han plaskade så snällt runt i vattnet och sa som sagt va inte ett ljud. Han tyckte väl dock inte om att bli torkad efteråt, inte heller kammen. Men nu är han jättefin och glänser :D


Helt färdig efter badet ^^

Sov gott rumpnissar

Jenny

Tröttis

Hejsan

Ja idag var både en rolig dag men väldigt trött och ond dag.
Jag har vart jättetrött hela dagen och har haft så ont i magen. Någon eller något har tryckt på där det inte riktigt finns plats så jag har verkligen haft ont. Kan inte riktigt böja mig ner längre utan att få ont. Magen har ju blivit så hård och stum längst ner under naveln.

Dock så känns det väldigt skönt att känna h*n röra sig, synd att h*n måste göra det när mammsen har ont bara ^^
De goda men skrämmande nyheterna är att nästa vecka skall jag på två arbetsintervjuer. De ringde idag. Blev jätteförvånad men exalterad. Så vi får hålla tummarna för att det går bra. Avslöjar inget mera om det nu utan ni får tålmodigt vänta till nästa vecka.

Annars har jag inte gjort något idag mer än tagit det lugnt. De ringde från Partillebo också, så imon skall vi få en ny spisfläkt installerad. Det är jättebra!
Men annars är allt okej med mig. Hoppas eran väg går som ni vill.

Jenny

I Lördags

Vecka 26

Kroppen: Det är vanligt att man får häftig kramp i till exempel vaderna när man är gravid, ofta när man sover. Undvik att sträcka på tårna. Om man trots allt känner en begynnande kramp kan man motverka det genom att vinkla foten uppåt eller trycka den mot fotändan av sänggaveln. Det är inte ovanligt att du får ryggproblem och måste vila mer. Be din partner om massage, avlasta genom att ligga på golvet med underbenen på en stol.

Barnet: Nu är barnets hud lite tjockare och inte lika genomskinlig längre, skelettet hårdnar alltmer och lungorna utvecklas. Barnet kan nu öppna och stänga sina ögon. Huden är ganska röd och skrynklig men skyddas av vernix-lagret.

Sparken si magen si

Hejsa

Ja idag har det vart livat i magen se.
Jag var lite orolig förut för h*n har vart helt lugn sedan i lördags. Inget tecken på liv alls.
Få ju självklart för mig det hemskaste då, men nu senare ikväll har det vart full rulle på magisen ^^

Blev för övrigt glatt överraskad idag när mamma och min lillebror Jesper kom och hälsade på, med en liten present till mig



En lila bola eller även kallad änglapingla.
Kedjan eller snöret är jättelångt så att det hänger ner till där barnet ligger. Då hör barnet ljudet och förknippar det sedan med mamman när barnet väl är fött. Den är jättefin och har ett sådant mysigt ljud.

Jag följde med mamma o Jepser hem en stund och sedan kom Andreas från jobbet. Vi åt och hjälpte min andra bror Joakim med engelska läxan.

Andreas och jag åkte till thompa för att de stora pojkarna skulle få träna lite, vilket en av dem behöver *fniss*
Men Andreas var verkligen jätteduktig. Han sprang över en mil. Mer än vad jag någonsin orkat. Duktiga bäbisen!! ^^

Nu sitter jag och tittar på House och det är ett väldigt bra avsnitt. Skall väl lägga mig relativt snart, men det blir aldrig som man tänkt sig ^^
Sov gott

Jenny

Full rulle, stor bulle!

Hej

Jajjemensan nu har det vart full rulle det sista.
Igår så gick äntligen min plan i verket! ^^

Jag har de två sista veckorna planerat en grabbkväll för Andreas. Han är så värd det för allt underbart han gjort och gör för mig. Så jag skrev meddelande till några killkompisar o frågade om de ville ha en spelkväll med massa gott o de ville dem!

Så igår, efter att Andreas stuckit o tränat, flög jag upp ur sängen och skulle ner till Allum. Skulle handla och hämta hem våra ringar, de var äntligen klara!
Handla massa onyttigt och sedan hem för att börja storstäda!
Kan meddela att det behövdes.

Jag dammsög, tog tvätten, disken, bädda osv. Sedan var det dags för den stora utmaningen. Att få soffan ren från alla katthår. Jag har nog aldrig vart så trött som efter att ha städat den soffan, men fan va fin den blev.
Sedan var det bara att invänta Andreas och att klockan skulle bli 6 då folk skulle komma och SURPRISE!

Vi tittade på en rolig film som heter Greedy - Michael J Fox var med. Sedan började det närma sig att ställa fram allt och att välkomna de glada musketörerna - Jimmy, Anton och Rikard.
Andreas fattade ingenting så överraskningen lyckades verkligen. Han blev jätteglad iaf.

Jag stack iväg till Thompa som planerat och vi handlade massa gott som vi själva skulle ha.
Först vid halv 3 på natten ringer Andreas mig o säger att jag kan komma hem. De spelade i 9 timmar typ. Jösses, karlar alltså ^^

Jenny

Middag x 2

Hejsan

Hur min natt var? Jovisst, bra! Tills den jävla helvetes grannen började gola kvart i 9 på morgonen. Jag menar, tror hon verkligen att hon kan sjunga? NEJ! Döööö din fan! Jag var så nära på att gå över och be någon skjuta katten istället för att låta den lida. A jag blir så trött!

Det var ju bara att sätta in öronpropparna och av ilska försöka somna. Andreas vågade inte annat än att gå upp. Han skyllde på att han var hungrig, nja tror inte jag. Hade han somnat om brevid mig och råkat putta på mig så hade han flugit ut genom fönstret och det tror jag på något telepatiskt sett att han visste.

Men nu skall vi inte vara sånna ^^
Det var middag i landvetter klockan 5 idag hemma hos Andreas förlädrar. Hände inte direkt något spännande innan det mer än att Andreas köpte ett nytt spel till ps3 - Battlefield 3. Så vi går rätt på middagen.
Det blev potatisgratäng med både oxfilé och fläskfilé. MUMMA! Massa dött kött som var medium. MUMMA IGEN!

Det blev självklart dessert som var glass och sedan en té på det. Jag var så mätt så att jag rulla fram (hihi fronda)
men när vi väl var färdiga där så stack vi hem till mina päron för att låna hundarna var det tänkt. Gå av sig lite mat änna ^^

Men där hade pappa också lagat god mat så det var ju bara att börja äta igen :D Ris med slafs, finns det något bättre! Apelsin, popcorn och té som efter rätt. Snacka om att jag behövde ut o röra mig med efteråt.
Vi tittade för digt på Carl-Einar Häckner som gick på 2:an och sedan blev det en promenad runt ramberget där mina päron bor. Var väl en promenad på ca 500m, hihi, men det fick duga.

Sedan åkte vi hem och såg färdigt Mission Impossible 3, var väl sådär. Inget jag rekommenderar precis.
Nu är det nanidags och imon skall Andreas träna och jag hämta hem våra ringar ^^
De är äntligen färdiga så nu står det varandras namn i dem. Jippi!

Sov så gott och imon är en ny dag med nya förväntningar!

Jenny

Middag

Hejsan

Yes idag var ännu en dag som var helt okej. Dock började den förjävligt och jag kände bara för att spränga bort min hörsel. Jag testade att sova med öronproppar inatt för att se om jag sov bättre med tanke på Andreas höga snarkningar. Men självklart skulle han ju ligga och knö på mig hela natten. I vanliga fall brukar jag tycka det är mysigt för då vet jag att jag inte är ensam men då brukar han ju också gå upp till jobbet till slut.

Mitt i natten fick jag nog och flyttade både honom och kudden hans. Han var väl inte riktigt vaken eller med på det man jag var vansning så det fick han bara ta stackarn. Vid 10 går Andreas upp och jag får äntligen sova tänker jag. Självklart då en timme senare får någon i vår byggnad en möbelleverans och skall mer eller mindre hammra in den i lägenheten. Jag var så trött och arg att jag grät mig till sömns. Ni vet när det blir så där riktigt jobbigt så man bara gråter av ren ilska.

Men sedan, vid 2, vaknade jag och kände mig bättre. Jag och Andreas har gjort precis vad vi velat och det har vart jätteskönt. Vi tog en promead ner till Allum och köpte duscholja till Andreas samt skulle kolla om ringarna hade kommit in. Självklart kommer de på lördag så det är bara att vänta ett tag till.

Min älskling har förresten en blogg för er som är lite nyfikna på honom. Så det är bara att checka in på: www.grunkan.se

Vid 20.00 hade vi beställt bord på North and South, ett ställe på viktoriagatan. Kan jag verkligen rekommendera! Vi skulle äta middag med min syster och hennes man. Vi var faktiskt i tid för en gångs skull och vi hade jättekul.
Vi tjötade om allt mellan himmel och jord. Svenska, engelska, svenglish och lite hebreiska tror jag det blev. Det sistnämnda var nog mest för att min engelska var så dålig så det lät som ett likande språk. Tur att Boz förstår min mimik bättre än andra ^^

De underbara änglarna betalade alltihopa och Boz var mer än generös mot servitrisen. Tror han räknade lite fel men det var bara ännu en grej o små mobba honom för :D
Vi var väl färdiga runt 11 och kramades då adjö innan jag och Andreas åkte hem igen.

Allt som allt var det en bra dag. Förhoppningsvis får jag sova lite bättre inatt!
Detsamma till er!

Jenny

Underbara älskade

Hejsan

Ja då har det gått några dagar på det nya året, hur känns det? Känns rätt bra va? Det är som sagt bara den 5:e så, så mycket har ju inte hunnit hända än kanske. Men jag känner att det känns bra ändå. Folk får barn, vissa får en dejt och vi har äntligen lämnat in bilen. Så om max 10 dar skall den vara som ny, hoppas jag.

Men nu till det gulligaste som hänt på länge. Jag har vart väldigt ledsen och otröstbar så min söta älskling sa att jag skulle få en överraskning. Han tog ledigt idag och imon för att vara med mig!!! Hur sött som helst. Jag blev genast mycket gladare och kände hur varmt det blev i kroppen. Känns så underbart att veta att man har någon underbar själ som vill göra något sådant för en. En som man delar hjärta med!

Så idag har vi inte gjort något annat än det som föll oss i smaken. Tyvärr var det ju lite tråkiga saker som beövdes göras som att handla och lämna in bilen men allt har känts så skönt o bra bara av att veta att Andreas inte skall till jobbet imon utan vara med mig. Imorgon skall vi dessutom ut och äta min Linda och Boz (syrran o hennes man).
Har väl inte riktigt råd men inte alltid man träffar dem så det får bli nudlar resten av månaden :)

Har pratat lite med mamma också om min lilla ledsamma situation och hon (med pappa) stöttar mig om det skulle vara något och det kändes skönt att höra. Känns väldigt skönt också att veta att hon trivs och har det bra på sitt jobb.
Tina (en kompis) har fått en dotter! Ett jättegrattis till henne och hennes kille. Hoppas de får det supermysigt!
Min bror Johan har vart i Amsterdam och kommit tillbaka utan olyckor eller skador så det känns också väldigt betryggande.

Det känns som sagt bra nu, men jag vägrar ropa hej än. Varje gång jag gör det får jag alltid skit tillbaka i trippelfald. Så jag viftar bara lite med min flagga i ett hörn sålänge ^^

Hoppas ni har det gott.
Nu skall jag kittla min oroligt nördiga färstman som helt har fastnat på en nördig sida vars namn är 9gag.com - bara massa cp bilder med underlig text och han garvar gärnet! *suck*

Jenny

Nytt år!

Hej

Ja gott folk då var vi inne i 2012. God fortsättning!
Hoppas ni hade en jättebra nyår. Det hade jag. Var hos ett par kompisar i Kungsbacka och vi hade jättekul. Tror inte att vi gjorde något annat än att äta från det att vi kom tills vi gick, men det var underbart kul.

Så, har ni några nyårslöften? Jag har inga faktiskt. Jag vill inte ha några. Känns bara så påtvingat och när man sedan står där vid slutet av året och tittar tillbaks på om man uppfyllt dem blir man bara besviken. Så jag skiter i det ^^

Vi var inte hemma försen 5 på morgonen så gårdagen gick mestadels åt till att sova och mysa.
Vi tittade på film och åt lite godis.
Idag har jag också bara sovit och vilat då jag inte mått så bra. Somnade inte försen 5 inatt och har haft sådan huvudvärk så jag tar det bara lugnt idag.

Hade väl en smärre psykotisk breakdown igår också men det känns lite bättre idag.
Hoppas ni har det jättegott och kanske har lite ledighet såhär efter allt som vart.
Det kan ju ibland behövas.

Jenny

RSS 2.0