Grattis oss!!

Hejsan

Just idag har jag och min underbara älskling vart ihop i 7år. 7 HELA ÅR! Jösses asså. Den tiden har verkligen gått fort, snabbare än denna här gravideteten ;)

Jag skulle bara skriva ett litet grattis inlägg till oss



En liten äldre bild på oss när vi båda hade långt hår och bodde i Mölnlycke.
Massa kära då och lika kära nu! 7år är bara början, kommr bli så många flera ^^



Kommer alltid att älska dig min underbara prins och nu har vi en liten Alien på G. Det visste vi verkligen inte när vi pussades för första gången, eller hur?
Ta hand om dig idag min pussgurka så syns vi när du kommer hem!

Älskar, älskar dig!
Pussar och kramar

Din Jenny

Liten mage, stor baby!

Hejsan

Ja nu börjar det verkligen bli trångt därinne.
Man känner alla rörelser som går att känna ^^
Kan definitivt säga att h*n är fixerad också för nu är det inte lätt att ta sig varken in eller ur bilen.

Har även börjat må dåligt som man gör i början av graviditeten och äter mindre men min BM säger att det är fullt normalt då det som sagt inte finns så mycket plats där inne. Äta lite men ofta sa hon :D

Vet att det är rätt långt kvar men på torsdag är det bara 13dagar kvar till jag fyller 25år.
Skiter väl i åldern lite men det som skall bli så skoj är att hela släkten är bjuden (den jag har kvar) och skall fira hemma hos mig o älsklingen. Vi kommer bli typ 20pers o det kommer bli såååå skoj!



Har sagt till alla att jag önskar mig presentkort på Varbergs kurort spa eftersom jag aldrig någonsin vart på något sådant ^^ Tänkte man skulle hinna på något gott för sig själv innan bäbisen tittar ut.
Men tänk, sedan efter jag fyllt år, då är det bara en månad kvar tills det lilla livet tittar ut. Jösses!

Vad kommer du bli, hur kommer du bli? Vi kommer älska dig så mycket och du är så grymt önskad.
Vill ta tillfället i akt o Gratta Johanna som äntligen har fått sin dotter! (detduintevetharduinteontav.blogspot.com) GRATTIS tjejen!!

Var och köpte nya lampor till fönstren i köket idag också. Skall lägga upp bild på dem när de väl hänger där de skall :)
Är riktigt nöjd med lägenheten nu faktiskt ;)

Sov gott

Jenny

Speldosa

Hejsan

Nu känner jag mig mycket bättre och gladare sedan jag skrev sist. När jag satt vid datorn och skrev senast kändes det som allt hopp om framtiden övergett mig.
Men det ändrades så fort jag kom ner till VC.

Jag fick ta stick i fingret o lämna kisseprov, allt såg bara fin fint ut. Men nästa gång jag kommer är det, det dödliga blodprovet igen *gulp* Men om jag inte går över tiden skall det vara det sista :D
Sedan gick vi (Andreas lyckades smita från jobbet i tid) till Anna våran bm och jag hade gått upp 2cm på magen ^^
Hon kunde även känna att barnet lagt sig med huvudet neråt, att det "fixerat" sig som det heter. Men hon sa att det fortfarande finns en chans att barnet snurrar runt lite innan det är riktigt bestämt.

Glad i själen gick jag och Andreas därifrån och till Gallerix för att beställa Miranda nallar vi skall ha i våran sängmobil (grejen över sängen som bäbisen tittar på).
Där hittade jag det sötaste jag skådat.



Miranda nallen på bilden är alltså en speldosa. Vi har alla barn haft en slags speldosa och självklart tyckte jag att vårat barn också skulle ha en. Denna är gudomligt mjuk och spelar en jättefin ton. Man drar den i svansen för att spela ^^
Blev så helt tossig i barn och glad så jag skuttade nästan ut ur affären efter att ha fått köpt denna sak till vårat lilla troll. Den är så otroligt fin, vacker och neutral, så både kille och tjej kan andvända den.

Efter detta inköp och lite beställning av andra nallar gick vi ner till VC igen för att ha vår sista föräldragrupp. Idag skulle vi ha avslappning genom andning och beröring. En profylaxkurs i light variant helt enkelt. Detta skall då hjälpa mig igenom de onda värkarna.
Vi satt där o andades tillsammans och fick känna på olika övningar som skall hjälpa till med avlastning för rygg och bäcken. Vissa övningar var sköna att göra redan nu så Andreas skall nog få öva lite extra här hemma ;)

Efteråt gick vi till Ica Maxi för att handla mat och såg den stora bokrean. Där köpte vi bonniers barnsbok. Nästan en självklarhet för alla föräldrar att ha! Den är så lättläst och bra när det gäller sjukdommar och annat om barnet, både innan och efter det är fött.
Till middag blev det ungsstekt falukorv med vitlökspotatismos. Mumma!

Nu sitter jag o slappar bara. Skall snart äta lite glass och titta på en film ^^

Jenny

Mvc och föräldragrupp

Hej

Var ett tag sedan jag skrev. Men jag har inte mått allt för bra och jag har faktiskt bara inte haft någon lust alls till något.
Just nu sitter jag och är fortfarande jättetrött. Fick inte sovit mycket inatt alls. Det känns som om man gått tillbaka till början av graviditeten. Helt hormonfylld, illamående och förvirrad.

Läste någonstans att de kan bli såhär för vissa och att man då behöver tänka extra mycket på att få stöd från sin partner samt att tänka på att det kommer något underbart i slutändan.
Lite svårt att hitta den känslan just nu bara.

Men idag skall jag ner till min underbara BM och"kolla" oss. Är alltid upplyftande att höra de små hjärtslagen så det kanske gör min dag ^^
Sedan hinner jag inte långt försen det är föräldragrupp, så jag tar väl en fika själv och kollar in Allum eller något.

Mina underbara hyllor har äntligen kommit upp iaf, för er som undrar och de blev jättebra. Av fyra hyllor var det bar en som blev lite sne ^^
Men jag är jättenöjd ändå och skulle jag nu vilja ha flera så vet jag hur man gör och vart det finns riktig färg :D

Jenny

Torsdag = ny vecka. V 33

Kroppen:

Trots att magen är stor är det bra att försöka hålla i gång musklerna så gott det går. Promenader, simning och yoga för gravida brukar kännas bra. Vissa kan inte vara aktiva på grund av olika besvär – för att inte gå upp för mycket i vikt kan man kompensera bristen på motion med att inte äta mer än vanligt. Graviditeten gör att du behöver ungefär 300 kalorier extra per dag. Det motsvaras av ett mellanmål med till exempel en tallrik filmjölk med lite flingor, en smörgås och ett äpple. Ju tyngre du blir desto vanligare är det att fötter och ben svullnar. Ligg gärna med benen högt en stund och använd stödstrumpor hela dagen. Det är bra att sätta på stödstrumporna redan innan du kliver ur sängen. Ett bad kan hjälpa.

Barnet:

Barnet ökar snabbt i vikt och väger drygt två kilo. Om det skulle födas nu behöver det lite andningshjälp, värme och hjälp med att få i sig mjölk under några veckors tid. Det finns inte längre så mycket utrymme för barnet att vända sig i livmodern, barnet ställer därför slutgiltigt in sig i förlossningsställning. Vanligast är att barnet vänder sig med huvudet neråt. Tre-fyra procent förblir kvar i sätesställning.

Nu jävlar blir det lila!

Hejsan

Idag är jag en lycklig hest!
Jag åkte och köpte ett par tavelhyllor på IKEA för ett tag sedan och köpte även färg för att måla dessa lila då det absolut inte går att ha en annan färg i mitt sovrum ^^

Tog hem dem till Landvetter varav pappa fick hjälpa mig slipa och måla (enligt honom skulle detta vara så svårt för mig tydligen). Efter allt var klart och dagen efter när jag skulle komma och hämta hem dem visade det sig att färgen på korken och färgen på brädan var två helt olika. Jag hade köpt lila färg och de blev rosa (!) KATASTROF!

Så arg som ett bi skulle jag då slipa bort denna färgen, spraya på en primer och sedan ny lila färg (som faktiskt var lila också). Det visade ju sig självklart att detta inte skulle gå då ena färgen var oljebaserad och den andra vattenbaserad så det blev bubblor och gud vet vad.

Ännu argare som ett bi, eldade jag upp de gamla och åkte till IKEA och köpte 4st nya.
Så till saken.
Idag har jag och Andreas slipat och färgat dessa hyllor lila!



Och det blev bra som fan! ^^

Till alla er där hemma som har föräldrar som säger att man behöver talang för att sprya ett par hyllor, säger jag bara : SKIT I DEM!

Saken är att man skall spraya korta direkta sprut och släppa "knappen" direkt efter så att man inte står kvar ens en sekund på samma ställe för då rinner det.
Detta klarade jag och min älskling galant så imorgon kan vi nog hämta upp de fina nya hyllorna och borra upp dem :D
Är jättelycklig och glad över mina nya fina tavelhyllor!

Efter detta lyckade projekt så åkte vi till min syster Linda och hennes man Boz (Alistair, engelsman) för en fika. Snacka god fika! Den var självklart te ^^ men sedan var det vanlijglass med mini maränger, cola/chokladsås och bär. Var bara så mumma. Synd att de tog in de minsta skålarna de hittade för jag hade lätt ätit upp allt med allt på annars ^^

Nu har jag bara suttit och slappat framför TV medans Andreas spelat lite konstiga spel, känns väldigt skönt att bara varva ner innan man skall lägga sig. Även ifall jag fortfarande är helt galet glad över mina hyllor ^^

Jenny

Torsdag blir den nya lördagen

Hejsan

Nu var det ett tag sedan jag skrev. Har haft så mycket att göra med föräldraträffar och annat så jag har faktiskt inte haft tid eller ork att skriva i slutet av dagen.

Jag var hos min barnmorska och hon berättade för mig att det är torsdagar jag byter vecka och inte lördagar som tanten på östra sa till mig när jag gjorde mitt ultraljud. Barnet är ju planerat till den 12april, vilket är en torsdag så det är ju då självklart att det är torsdagar jag byter vecka ^^

Så nu vet ni det :D



Såhär tjockis har jag gått och blivit nu. Men forfarande får jag på mig mina kläder och inga bristningar på magen. Lycklig Jenny ^^

Men än så länge så känns det som om det är jättelångt kvar :(
Alla tjötar om hur fort det gått och att det inte är långt kvar. Jo det är det visst det! Skall ta mig igenom hela mars också.
Men förhoppningsvis går den månaden också. Många som säger att man skall ta vara på den tiden som är nu för sedan är det aldrig tyst eller lugnt hemma. Vet inte om det bara är jag som är konstigt men jag kommer tycka att det är underbart! Ständigt liv och rörelse och aldrig ensam. ^^

Jenny

V 32 MÅNAD 8 ^^

Kroppen:

Man kan lätt bli andfådd när man gör något ansträngande trots att lungkapaciteten har ökat. Att man blir andfådd är helt normalt, barnet får lika mycket syre oavsett hur flåsig man känner sig. I slutet av graviditeten kan trycket på pulsådern bli för stort om man ligger på rygg, vilket kan göra att både du och barnet mår illa. Barnmorskan brukar därför rekommendera att man ligger på sidan när man ska sova. Det brukar även vara den ställning som känns bäst, det kan vara skönt att ha en kudde som stöder upp den tunga magen lite.
I vissa landsting görs ett extra ultraljud i vecka 32 för att kontrollera att barnet växer som det ska.

Barnet:

Vid den här tidpunkten väger barnet cirka 1500 gram och är ungefär 40 centimeter långt. Nu har barnet något bättre kontroll över sin kroppstemperatur. Lungorna är färdiga och barnet ligger nu och tränar dem genom att andas ner fostervatten i dem, ofta med hicka som följd. Tånaglarna växer allt mer. Barnets sparkar blir nu mer som kraftiga knuffar och man kan lätt särskilja olika kroppsdelar från varandra. Ibland kan man kanske känna något spetsigt som rör sig hastigt tvärs över hela magen, det kan vara ett knä eller en fot. Genom att barnet hickar kan man också få en uppfattning åt vilket håll barnet är vinklat, hickningarna känns som mest från barnets rygg.

Kniven mot tutten och alla <3 dag!

Hej

Idag har jag vart nere på vårdcentralen för att skära bort ett födelsemärke som irriterat mig till den milda grad. Det satt precis under vänster bröst, precis vid bh-linningen.
Trodde först de bara skulle kolla på det och se om jag skulle göra det här eller på sjukhus, men läkaren sa att det fixar vi nu snabbt och lätt.

Jag fick lägga mig på en säng och så kom den hemska nålen fram *gulp* Han var ju självklart tvungen till att bedöva eftersom skalpellen skulle fram sedan. Snacka om att jag svettades!
Men allt var över på mindre än 5min, även om jag kände sticket så kan jag lugnt rekomendera alla att gå och ta bort födelsemärken om de är till besvär för den smärtan klarar man. :D

Men nu till mera roligare saker.



Idag är det alla hjärtans dag! Jag hoppas verkligen alla får en helt underbar dag och kom ihåg att denna dagen inte bara är till för oss par eller nykära, utan också till vänner, familj och släkt!
Ta hand om eran släkt! Jag har ingen kvar alls och jag hade gett vad som helst för att sitta och ät middag med min mormor idag!
Även ifall de är dementa eller inte så roliga att vara med, slå en signal till dem. Det betyder så mycket!

Jag och Andreas skall inte göra något speciellt alls idag. Jag fick bestämma middag och jag ville ha räkor!
Räkor på helt vanligt rostat bröd med majonäs. Är ju inte varje dag man äter det mitt i veckan.
Så tror jag vi skall titta på Gnomeo & Julia. En disney film som hade premiär för ett tag sedan.

Jag hoppas verkligen ni alla får en helt underbar dag! Massa kramar och mys till er alla!

Jenny

Födelsedagskalas och sprayfärg

Hejsan

Yes, igår var det som sagt var kalas för min mamma och bror. Efter mycket tissel och tassel så hade jag ordnat att vi skulle ge mamma en tavla på alla oss barn tagen av en profesionell fotograf. Så i måndags hamnade vi på Atelje Marie, ligger på vasaplatsen 5, nedanför vasaparken.
Bilden blev grymt bra och mamma blev jätteglad :D



Kanske inte den bästa bilden tagen, bild på bild, men här ser ni slutresultatet iaf!
Min bror Joakim fick två böcker och en virkad halsduk av oss.
Dagen samt kvällen blev enormt lyckad och sedan efter allt kalas var det dags för schlagern.
Kan ju dock inte påstå att det var något bra alls att lyssna på men en rockabilly låt var rätt okej. Den hade gó i sig iaf!

Andreas var måttligt road av att titta på detta:



Idag har vi vart i Andreas farmors lägenhet och tagit lite av det vi vill ha av allt bröte som fanns att välja mellan. Blev inte så mycket, mest foton. Vi hade bestämt sedan innan att det inte skulle bli så mycket för vi har verkligen inte plats och vi är nöjda över att inte ha så mycket skit stående överallt. Bäbisen lär ju sig att gå förr eller senare :D

I veckan som var åkte jag och mamma till Ikea för att köpa tavelhyllor vi skall ha inne i sovrummet. Dessa har idag blivit slipade och övermålade. De var vita och de kan de ju bara inte vara om dem skall in i mitt lila sovrum ^^
Så vi slipade för fullt och pappa sprayade över dem med färg vi köpt idag på Bauhaus.
För att vi var så duktigt fick vi också middag :) Potatismos med falukorv (även kallad plattkorv i vår familj)


Nu sitter Andreas älsklingen och pangar gubbar på TV (BF3 - Xbox) och jag skall snart dyka ner i ett bad innan min älsklingsdeckare Poirot börjar på TV kl 22.00.
Imorgon är en ny vecka och någon gång här på "sportlovet" skall vi åka till Danmark - The reef för att bada.
Får inte glömma alla hjärtans dag nu på Tisdag heller <3

Jenny


V 31


Kroppen:

Det är vanligt med besvär från ryggen under senare delen av graviditeten. Livmodern är tung och belastningen blir stor på både ben, rygg och bäckenbotten. För att undvika att få trötthetsvärk i ländryggen är det bra att ha en bra hållning och motverka svank. Personer som tidigare haft problem med ryggen löper större risk att drabbas av besvär.
Förutom den naturliga belastning som blir av den ökade tyngden gör graviditeten i sig att ledband, höfter och ryggrad luckras upp genom ett hormon som heter relaxin. Hormonet vidgar bäckenet och underlättar på så sätt förlossningen. Vissa känner stora besvär av foglossning och kan då behöva hjälpmedel i form av till exempel stödbälte. Undvik asymmetriska rörelser som exempelvis att gå i trappor och bära tunga saker.
Om du har extra tungt arbete kan du ha rätt till gravidpenning (tidigare havandeskapspenning) från och med nu. Du ansöker om gravidpenning hos försäkringskassan.

Barnet:

Barnets proportioner påminner mer och mer om ett barn som är fött, huvudet är nästan åtta centimeter i diameter och fötterna knappt sex centimeter. Hjärnan växer sig större och börjar få allt djupare veck för att få plats. Barnets hud som tidigare varit skrynklig börjar nu fyllas ut med fett och slätas ut.

Med solen i ryggen och vinden i mitt hår....

.....och en jävla röd näsa med istappar i!

Haha jag skulle gå ner till Mvc idag och var väl lite väl optimistisk med att solen lös ute. Var visst inte så varmt som jag trodde. Men dock, solen lös och jag hade vinden i mitt hår.

Ja, så är det. Har som sagt vart nere på Vårdcentralen idag med våran lilla Alien. Vi pratade amning och tuttar så det stod härliga till. Jag har nog den minsta med ack den sötaste lilla barnmorskan. Liten åt alla håll men hon har humor och det gillar vi. Kunde inte fått en bättre BM. Anna heter hon btw.

Jag var senast där för 3 veckor sedan och magen hade vuxit hela 4cm *stolt snart mamma*
Jag ligger helt enligt kurvan och alla hjärtljud såg bra ut. Jag spelade faktiskt in hjärtljuden denna gången så att ni skulle få ett riktigt tecken på att h*n lever och har sig där inne.

Skall bara lista ut hur man lägger upp det. Det roliga var att mitt i inspelandet så sparkade h*n, man hör en jädra duns mitt i allt. Hihi busfrö ^^
Efter lite snabbforskning här på min blogg insåg jag att man tydligen inte kan lägga upp ljudklipp, men någon kanske kan hjälpa mig att gå förbi det eller så kanske Andreas vet något annat sett. Vet ju att man kan lägga upp videos, borde ju gå med ett ljudklipp då.

Men nu en liten fråga till alla er mammor och blivande mammor. Hur mycket gick ni upp under eran gravidetet? Vet att det kanske kan vara ett litet känsligt ämne, men jag vill bara kolla av så att jag inte ligger för lågt eller för högt för den delen. Är lite nojjig av mig när det gäller vikten. BM säger ju att allt ser bra ut och att det självklart är olika från person till person. Men jag tänkte ändå fråga!

Nu skall jag äntligen ta det lite lugnt för idag och lista ut vad man kan göra en dag som denna. Har städat, sytt gardiner, slått in paket m.m så tänkte ta en liten pause nu!
Imon är det kalas i Landvettet för min mor och bror. Skall bli väldans gott med tårta (roligt med tanke på att jag frågar om vikt ^^ )

Kram på er!

Jenny

GRATTIS Mamma och Joakim!

Jippi jippi och grattis mina små släktingar!

Igår fylde min mamma hela 50år och idag fyller min bror Joakim 19år.
Jo jag vet, roligt att det fyller direkt efter varran. Därför jag sagt att jag aldrig skall föda i februari för vem vet, det kanske blir precis där då ^^

Här är en bild på de små trollen i yngre ålder :D



Vet inte vems kalas det är men de är ju så söta när de är små ^^ Hihi mobbing på hög nivå!
Grattis till er iaf! :D :D :D :D

Ja, ni kanske undrar varför jag inte uppdaterat på ett tag men anlendingen är enkel. Inte orkat eller haft lust.
Var på vår första föräldragrupp någonsin nu i tisdags. Hade väldigt mixade känslor efter det mötet. Hade ju missat en gång för det var begravning samma dag. Det märktes att alla redan hade knutit band om man säger så. Sedan blev det ju inte bättre med att jag var yngst heller. Alla såg så viktiga och rika ut på något sätt. Fick mig bara att må dåligt.

Självklart kanske det inte alls är så men tyvärr är det sådant jag får för mig. *suck*

Vi var nere på Rusta för att köpa en korsordsbok till mig så jag har något att göra när jag vaknar av alla mardrömmar och Andreas bara snarkar på. Hittade detta jättefina garn också



Tjockt och alldeles mjukt. Här skall det virkas. Va inte så dyrt heller ^^
Men nu är det dags att ta tag i hushållssysslor (jippi) så det är färdigt tills när vi får besök ikväll av en gammal vän. Var jättelengesedan vi sig honom så det skall bli kul. Skall se om jag inte kan sno en bild på honom sedan och lägga upp *evil* ^^

Kramen

Jenny

Konstiga tuttar?

Hejsan

Ja vad har jag nu hittat på eftersom jag skriver så i rubriken.
Jo nu skall ni få höra om mina kostiga bröst ^^

Nä men för er som inte vet så växer nästan allt på en gravid kvinna, då även brösten. Man blir lite bredare runt om sig och själva töttarna blir större. Så idag insåg jag att en ny BH bör inhandlas snarast. Så jag och Andreas gick ner till Allum för att hitta en.

Vi var inne på Åhlens, Kappahl, Lindex, H&M, Eva nette och polarn & pyret. ÖVERALTT dit vi gick fanns inget större än 85. Alltså ni killar som läser detta, en BH storlek som tex 85C betyder att du är 85cm runt dig och tuttarna är i storlek C-kupa.
Jag har ju då växt litegrann sedan min senaste storlek och behöver typ 95cm runt mig. Det går bra med 90 men känns ändå som jag vill ha det lite bekvämare.

Vi letade som dårar och det fanns ingenting. Jag måste ju ha utan bygel också för annars skär det in i bäbismagen, så vi letade både mammaBH och vanlig BH men inget. Fanns hur mycket som helst med 70, 75, 80 och 85. Fattar de inte att det finns kvinnor som är breda sedan innan och sedan blir större och FYLLIGARE när man är gravid.
Jag blev riktigt ledsen och kände mig som en jävla misfit, en som inte passade in alltså. Jag gick och kände på mig själv om jag verkligen var så bred runt brösten och inte fet, men det fanns inget mer än mitt egna skelett så nä, de har bara inte i min storlek.

Jag skall sitta på nätet nu en stund och se om jag hittar något. Förhoppningsvis gör jag väl det också.
Annars, tips? Någon?



Jenny

V 30, bara 10 veckor kvar :D

Kroppen:

Det är vanligt att brösten läcker råmjölk "kolostrum" redan nu. Det brukar inte vara fråga om några stora mängder, men det kan det vara bra att införskaffa en skön amningsbehå utan byglar som du kan ha om natten.
Om förvärkarna upplevs som smärtsamma är det en signal om att allt inte står rätt till. Detta inträffar vanligtvis efter en lång arbetsdag eller då du är jäktad. Ta det lite lugnare och förkorta gärna dina arbetsdagar. Om du får kraftiga sammandragningar brukar man kontrollera livmoderhalsen för att se att den inte är försvagad och öppnar sig i förtid. Om så är fallet kan sjukskrivning vara aktuellt för att man ska kunna vila. Ibland rekommenderas en kortare tids sjukhusvistelse och/eller läkemedel som stoppar sammandragningarna.
De flesta föräldrar kommer nu att börja eller har redan påbörjat en föräldrakurs eller förlossningsförberedande kurs.

Barnet:

Barnet växer mycket och ökar nu från drygt ett kilo till tre och ett halvt kilo på bara tio veckor. Barnet vaggas till sömns av mammans rörelser och vaknar ofta när hon lägger sig. Den dygnsrytm som barnet har i slutet av graviditeten kan även hålla i sig efter födseln, men det är inte säkert. Barnet hör många ljud inifrån mammans kropp, bland annat ljud från mammans hjärta och mage. Ljud från magen kan i vissa fall uppgå till så mycket som 80 decibel vilket kan jämföras med en kraftigt trafikerad gata.

Begravning

Hejsan

Ja idag var då ingen rolig dag. Har som sagt vart på begravning. Andreas farmor Inger som tyvärr har lämnat oss.
Det var i Östra kappellet som ligger i lunden, klockan 14.00 idag. Det var en jättefin begravning och ett helt fantastiskt fint kappel. Aldrig vart där innan, bänkarna stod nära kistan och var formade runt kistan. Alltså som halv U:n.



Det varade ungefär en timme sedan var det mat på Örgryte hotell. Blev räklandgång och tårta. Var mycket gott. Alla verkade mycket nöjda och belåtna med allt. Det kändes väldigt bra efteråt. Alla pratade och åt.
Sedan körde vi hem två damer som bodde på vägen innan vi själva åkte hem för att byta om och ta det lugnt.

Vid 7 serverades det en lättare middag i Landvetter, hemma hos Andreas föräldrar. Var någon rolig fisksoppa och fruktsallad med glass till efterrätt. Sedan satt vi bara och tjötade om allt mellan himmel och jord.
Eftersom jag inte mått så bra denna veckan som vart plus att jag bara fick sova 3 timmar inatt så var jag väldigt trött och ville hem när klockan började närma sig 22.00. Andreas skall ju upp och jobba imon också!

I bilen påväg hem får jag reda på lite nyheter som för vem som helst annars hade vart glada nyheter, för mig kom dem som en stor käftsmäll.
Jag säger inget vad det handlar om eller om vilka men det kändes bara så botten.
Blev bara helt paff och som luften gick ur mig. Ändå visste jag att denna dagen skulle komma. Att detta skulle hända men jag var bara inte med på det!?

Har suttit här hemma nu och totalt brutit ihop och fattar bara inte allt som hänt idag. Tycker verkligen livet kan kännas så orättvist, hemskt och grymt. Alla bara tjötar om att det är livets gång. Jaha, och?
Om jag inte vill det då, hur löser vi det då?

Hoppas iaf att det går mot ljusare tider allt som vart och är nu.
Det ända positiva som jag kan skriva om är att det känns som om jag kommit min andra hälfts släkt närmare och det känns väldigt bra. Synd att det behövs något sådant här hemskt för att det skall ske bara!

Jenny

Deppvecka

Hejsan

Var ett litet tag sedan jag skrev. Har inte mått så bra. Känns inte som om det kommer bli roligt framöver. Inte vart det hittills heller för den delen.
Det gick upp ett ljus för mig för några dagar sedan att min mormor har imon (1 feb) vart död i 5år. Jag har bara vart så ledsen över detta. Inte riktigt kunna släppa det.

Nu den 2:e feb så är det ju begravning för Andreas farmor. Känns väldigt tungt det också. Att man bara kan gå vidare med sitt liv utan den personen. Vet att det är livets gång men ändå.
Nä kan inte skriva mer om det börjar bara gråta.

Hittade denna fina bilden som jag tyckte ni skulle se.



Känns lite som mig, livet lopp och hur jag känner mig.
Skall iaf till mormors grav imorgon med mamma. Hoppas begravningen går undan också så att man kan få bort sorgen som sitter i en.

Ha det bättre än mig

Jenny

RSS 2.0